Afbeelding
Foto: pr

Mantelzorgcompliment vanaf nu aan te vragen

Algemeen

Het is weer mogelijk om het mantelzorgcompliment aan te vragen bij Welzijnskompas. Let op: 1 november is de strikte einddatum.

Wie in 2023 al een mantelzorgcompliment ontving ontvangt dit jaar een brief waarin staat wanneer je het compliment kunt ophalen. Aanvragen is dus niet nodig. In 2023 geen mantelzorgcompliment ontvangen, maar wel mantelzorger? Kijk dan voor meer informatie of aanvragen op www.welzijnskompas.nl/mantelzorg of haal het formulier op.

Aanvraagformulier

Een papieren versie van het aanvraagformulier kan worden opgehaald bij Welzijnskompas in het Medisch Centrum Lisse (dinsdag en donderdag 9.00-12.30 uur) en Dienstencentrum Elsbroek Hillegom (maandag, woensdag, vrijdag 9.00-12.30 uur). Het mantelzorgcompliment is een blijk van waardering voor mantelzorgers uit Hillegom en Lisse. De gemeentes vinden het belangrijk dat mantelzorgers goed worden ondersteund en de waardering krijgen die ze verdienen. Ook dit jaar kiezen de gemeentes voor een waardering met een waarde van €100,00. Er zijn twee opties. Cadeaubonnen van lokale ondernemers met keuze dicht bij huis en steun voor de lokale ondernemers of een landelijke VVV-cadeaukaart.

Voor vragen of hulp met het invullen van het mantelzorgcompliment kan contact worden opgenomen met Welzijnskompas via info@welzijnskompas.nl of via (0252) 757100.

Uit de krant