Nederzandt bestaat vijftien jaar. | Foto: pr
Nederzandt bestaat vijftien jaar. | Foto: pr

Vrijstaat Nederzandt viert derde lustrum

Algemeen

Vrijstaat Nederzandt, bekend om zijn uitgestrekte zandvlakten en uitnodigende zwemfaciliteiten, viert dit jaar zijn vijftiende bestaansjaar. Ondernemers Michel Pater en Edwin de Beukelaar zien de ontwikkeling van hun initiatief als een voortdurende avontuurlijke reis. De unieke combinatie van zakelijke evenementen, recreatie en gastvrijheid blijft een voortdurende uitdaging.

Vrijstaat Nederzandt transformeerde van een rustige oase naar een bruisend toevluchtsoord dat gastvrijheid biedt aan een breed publiek. De locatie is populair bij zowel binnen- als buitenlandse bedrijven en families die er diverse evenementen bijwonen en hun sporen nalaten.

Een staat op zich

De dynamische inzet van het team en de ondernemers hebben gezorgd dat Nederzandt is uitgegroeid tot een avonturenland aan zee. De interactie tussen het zand en de bezoekers heeft geleid tot een bloei van jong ondernemerschap, met diverse horecagelegenheden als resultaat.

De Strandrups, een initiatief voor mensen met een beperking, onderstreept de inclusieve natuur van de locatie en draagt bij aan de magische aantrekkingskracht van het gebied. Nederzandt is meer dan een locatie; het is een staat op zich, gewaardeerd door de gemeenschap.

De betrokkenheid van partners, leveranciers en bezoekers, waaronder figuratieve ‘piraten’ en kabouters zoals Rob en Melinda, is aanzienlijk. Zij dragen bij aan de warme en uitnodigende sfeer van de plek.

De erkenning van Vrijstaat Nederzandt blijkt ook uit de vele prijzen die ze hebben ontvangen op het gebied van duurzaamheid, mede dankzij de nabijheid van het Nationaal Park Hollandse Duinen en Natura2000-gebieden, die de natuurlijke pracht van de locatie versterken.

Uit de krant