Doe een verzoek voor een bezoek
Logo dehillegommer.nl
Team Buurtwerk komt op verzoek bij mensen langs om ze veel sterkte en liefde te wensen. | Foto: pr
Team Buurtwerk komt op verzoek bij mensen langs om ze veel sterkte en liefde te wensen. | Foto: pr (Foto: pr)

Doe een verzoek voor een bezoek

  Zorg & Welzijn

Het is misschien al opgevallen dat de tuktuk van WelzijnsKompas al weken door Lisse en Hillegom rijdt om de inwoners een hart onder de riem te steken.

Veel mensen hebben zorgen. Dagbesteding is gesloten, operaties worden uitgesteld, vrijwilligerswerk gaat niet door, verzorgingshuizen zijn ‘op slot’ en mantelzorgers hebben het zwaar, gezien het zo kan zijn dat de zorgvrager weer volledig thuis woont.

Even laten weten dat wij aan deze mensen denken en hen sterkte en veel liefde wensen is belangrijk. Wij merken dat onze betrokkenheid erg wordt gewaardeerd en gaan ook in juni weer vele bezoekjes brengen. Verjaardagen en jubilea worden niet gevierd.

Wij willen laten zien dat er aan een ander gedacht wordt. Daarom gaan wij op verzoek langs en brengen een warme groet! Kent of bent u iemand die zo’n bezoekje kan waarderen? Neem contact op met Team Buurtwerk.

Voor een verzoekje tot een bezoekje kan je contact opnemen met WelzijnsKompas 0252-757 100 of met Team Buurtwerk van WelzijnsKompas: d.scheepmaker@welzijnskompas.nl / 06-45331545.

Meer berichten