HOZO houdt Open Huizenroute en wandelpuzzeltocht
Logo dehillegommer.nl
Bloemswaard is een van de locaties die deelneemt aan de Open Huizenroute van HOZO.
Bloemswaard is een van de locaties die deelneemt aan de Open Huizenroute van HOZO. (Foto: website Bloemswaard)

HOZO houdt Open Huizenroute en wandelpuzzeltocht

  Zorg & Welzijn

ZORG • In het kader van de Week van Zorg en Welzijn houdt HOZO op zaterdag 16 maart van 11.00 tot 15.00 uur een Open Huizenroute en wandelpuzzeltocht langs Bloemswaard, Parkwijk en Maronia.

Op deze dag worden de woonzorgcentra Bloemswaard en Parkwijk én de binnentuin van woonzorgcentrum Maronia opengesteld voor publiek. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Wie dat leuk vindt, kan meedoen aan een wandelpuzzeltocht door Hillegom. De route, uitgestippeld samen met de Vrienden van Oud Hillegom, leidt langs verschillende bijzondere plekjes in Hillegom en de drie woonzorgcentra van HOZO. Deelnemers aan de wandelpuzzeltocht kunnen tot 14.00 uur starten in Bloemswaard of Parkwijk.

Op elke locatie, ook in de binnentuin van Maronia, is er een muzikaal optreden en horeca. Het slotconcert vindt tussen 14.00 uur en 15.00 uur plaats in Bloemswaard. Daarnaast worden er in Bloemswaard en Parkwijk demonstraties gegeven en is er allerlei informatie over zorg, welzijn en werken en leren bij HOZO.

Mensen die slecht ter been zijn, kunnen een beroep doen op de HOZO-bus of de duofietsen van Fietsmaatjes. Tussen 11.00 uur en 15.00 uur pendelen deze tussen de verschillende locaties.

In het kort
Open Huizenroute HOZO, 16 maart van 11.00 uur tot 15.00 uur
Bloemswaard, Garbialaan 3, 2182 LA Hillegom
Parkwijk, Parklaan 2, 2181 DB Hillegom
Maronia, Maronia 42, 2182 RL Hillegom
Voor meer informatie: 0252 – 576 500, www.hozo.nl

Meer berichten