Logo dehillegommer.nl
Foto: JackySHOOTS

Nieuwe tweedehands conceptstore

  Zakelijk

Toost is de winkel van Lotty Klassen; ooit begonnen als tweedehandswinkel met baby- en kinderkleding maar nu ook met dameskleding en vintage items voor in huis.

De winkel is licht en prachtig ingericht met mooie, hippe items voor jong en oud. Lotty: “Wie door de winkel loopt zal voelen dat er met veel aandacht is gewerkt om de winkel een warme en uitnodigende sfeer te geven. Ik verkoop voornamelijk merkkleding van goede kwaliteit met het oog op de mode van nu.” 

“Niets is leuker om mensen kennis te laten maken met tweedehandskleding”, vervolgt ze. “Veel mensen zijn verbaasd dat de kleding al een keer met liefde is gedragen. Pre-loved noemen we dat ook wel. En die ‘oude’ liefdes kunnen we nu iemand anders gelukkig maken.”

Lotty werkt met een 40/60 concept. 40 procent van de verkoopprijs is voor de klant, dus geen gedoe met foto’s maken, berichtjes beantwoorden en pakketjes maken. Jouw pareltjes krijgen een mooie plek in de winkel. Naast kleding verkoopt Toost ook nieuw speelgoed, vintage accessoires voor in huis en is er ruimte voor een lekker kopje koffie en kunnen de kinderen spelen in de speelhoek. Maak kennis met Toost, Lotty nodigt iedereen van harte uit. Toost is gevestigd aan de Hofstraat 2-001. Kijk voor meer informatie op: www.toosthillegom.nl.

Meer berichten