Logo dehillegommer.nl
Foto: pr

Autobedrijf Van der Put verder als Bosch Car dealer Hillegom

  Zakelijk

De afgelopen 30 jaar is Autobedrijf van der Put uitgegroeid tot een betrouwbare Automotive partner in de Bollenstreek. Omdat er in de familiare kring geen opvolging was, moest eigenaar Gertjan van der Put op zoek naar iemand met de zelfde passie voor auto’s als hijzelf.

Ramin Zirai, een enthousiaste en vakbekwame monteur met veel ervaring in het autovak en met de ambitie zijn eigen bedrijf te starten, is deze uitdaging aangegaan.

Hij is vanaf 1 mei de nieuwe eigenaar. Met zijn aanstelling als Bosch Car Dealer voor Hillegom is hij direct klaar voor de toekomst en kan hij elke mobiliteit klus voor de auto aan.

Veel van de bestaande klanten hebben hun vertrouwen in Ramin en zijn team al uitgesproken en ook de eerste auto’s zijn inmiddels alweer verkocht door BCS Hillegom.

Gertjan zal de komende jaren nog betrokken blijven bij de verkoop: “Ik hoop dat we met elkaar onze klanten spoedig mogen begroeten om kennis te maken met de nieuwe eigenaar. Onze klanten kunnen bij BCS terecht voor alle reparatie en onderhoud aan hun auto en de in-en verkoop van zowel nieuwe als gebruikte personen auto’s en lichte bestelauto’s.”

Bosch Car Service Hillegom is gevestigd aan de Jonkheer Mockkade 33.

Meer berichten