Logo dehillegommer.nl
Foto: pr

Biljartclub krijgt opknapbeurt

  Sport

De Senioren Biljartclub Hillegom heeft een aantal wijzigingen ondergaan.

Vernieuwing op twee gebieden: een bestuurswisseling en een opknapbeurt binnen het gebouw.

De Senioren Biljartclub Hillegom bestaat 22 jaar en voorziet in een grote behoefte voor wat betreft het sporten voor ouderen. Het oudste lid op dit moment hoopt in september zijn 90e verjaardag te mogen vieren. Totaal telt de vereniging iets meer dan 50 leden.

De voorzitter, Ton Weijers, en de secretaris Rein Seijsener hebben jarenlang de leiding gegeven aan deze vereniging. Zij blijven de biljartsport een belangrijke invulling van hun vrije tijd vinden, maar bestuurlijk wordt het stokje overgedragen. Voorzitter wordt Vincent Willems en secretaris Martin van Oosten. De penningmeester Gerard Kerkhof is sinds 2015 lid van het bestuur en is aangebleven in deze functie.

Het clubgebouw is gevestigd aan de Stationsweg 49. Met toestemming van de verhuurder van deze locatie, Postduivenvereniging De Zwaluw, heeft het nieuwe bestuur van SBH het gebouwtje binnen een opknapbeurt gegeven. Tegelijkertijd is het gebouw ‘Corona-proof’ ingericht en geldt er op dit moment het protocol van de Nederlandse Biljart Bond. Na vier maanden zijn de leden weer met de nodige voorzichtigheid begonnen met het uitoefenen van hun favoriete sport.

Gedurende een heel groot deel van de week is er gelegenheid om te biljarten. Er staan vier wedstrijdtafels en het gebouwtje is het mogelijk om een consumptie te kopen.

Nieuwe leden zijn welkom. Ook dames! Een paar keer vrijblijvend proefdraaien is altijd mogelijk.

Meer info via secretaris Martin van Oosten: 06 15111605 of mail: secretaris@biljartclubhillegom.nl.

Meer berichten