Logo dehillegommer.nl
Foto: pr

SV zoek nieuw talent

  Sport

De jeugdopleiding van SV Hillegom is op zoek naar nieuwe talenten voor de selectieteams in de midden- en bovenbouw (O13 tot en met O19). Jonge voetballers die denken over voldoende techniek, inzicht, persoonlijkheid en ambitie te beschikken om volgend seizoen in het hoogste selectieteam van hun geboortejaar bij SV Hillegom te spelen, kunnen zich aanmelden voor een proeftraining.

De jeugdopleiding heeft de afgelopen jaren grote stappen gemaakt in haar ontwikkeling. Het doel is spelers aan het eind van de opleiding af te leveren bij de senioren selectie. De club wil met haar jeugdopleiding tot de betere van de Bollenstreek behoren. De jeugdopleiding wordt aangestuurd vanuit een deskundige Technische Jeugd Commissie (TJC). Een bewijs van de ontwikkeling van de jeugdopleiding is dat talenten van SV Hillegom zijn uitgenodigd om stage te lopen bij betaald voetbalorganisaties (BVO’s) en het Jeugdplan KNVB. SV Hillegom is trots op de belangstelling van de BVO’s voor haar spelers. Ook de officiële samenwerking met Ajax en de certificering als Jeugd Opleiding is daarvan een bewijs. Talenten kunnen mailen naar: tjc-svhillegom@outlook.com.

De nieuwe voorzitter van de jeugdcommissie, Eric van Vuren, laat weten dat er tot nu toe drie spelers van andere verenigingen naar SV Hillegom komen. Ook hebben zeven spelers vanuit de jeugd de overstap naar de selectie gemaakt. Dit zijn: Achraf Aanhane, Max Janssen, Sam van der Lip, Daan Schimmel, Justin van Vuren, Wesley van Vuren en Bas van der Zwet. De zeven spelers uit de JO19-1 die een absolute aanwinst zullen zijn voor de selectie van SV Hillegom. "De jeugdopleiding mag trots zijn deze zeven talenten voor de selectie klaargestoomd te hebben. Vol verwachting kijken wij uit naar hun verrichtingen binnen de selectie," laat Van Vuren weten.

Meer berichten