'Schrappen Duinpolder weg moedig besluit' | Hillegommer
Logo dehillegommer.nl
Foto:

'Schrappen Duinpolder weg moedig besluit'

  Ingezonden

Hillegom • Bij de bewoners van de Oosteinderpolder wordt met blijdschap gereageerd op het besluit van de provincie Noord-Holland om een dikke streep te zetten door de Duinpolderweg.

De redactie ontving bijgaande foto van Cok Milatz uit de Oosteinderlaan. Hij schreef: "Een moedige beslissing om te kiezen voor duurzaamheid én leefbaarheid in plaats van asfalt. Eindelijk een bestuur dat niet alleen de mond maar vol heeft van duurzaamheid, maar nu ook daadwerkelijk laat zien er iets mee te doen. Het terugdraaien in Noord-Holland is geen ondemocratisch besluit.

Provinciale Staten is door een dubieuze volmacht buiten spel gezet. Bij Gedeputeerde Staten is er een constante onderstroom geweest die werd aangevoerd door mevrouw Elisabet Post die geen tegenspraak duldde.

Zo werden tegenstanders van haar Duinpolderweg gewoon uit de werkgroep gezet. We snappen dat er ook partijen teleurgesteld zijn, maar het is niet meer van deze tijd om het fileprobleem maar te blijven oplossen met meer asfalt.
Het verbeteren van opbaar vervoer en fietspaden past beter bij onze nieuwe realiteit. Dit hebben de laatste verkiezingen wel laten zien.
Nut en de noodzaak van de Duinpolderweg is nooit aangetoond en er is onomstotelijk bewezen dat de files in de Randstad voor een groot deel bestaan uit automobilisten die op fietsafstand van hun werk wonen.

Wanneer je dit maar blijft faciliteren met meer asfalt, krijg je de mensen nooit uit de auto!"

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225550&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=dehillegommer.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=218" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225548&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=dehillegommer.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=218" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>