Logo dehillegommer.nl
Foto: pr
Uitgaan

Crescendo en Jeugdsymfonieorkest in uniek duoconcert

  Cultuur

regio • Christelijke Harmonievereniging Crescendo Sassenheim en het Jeugdsymfonieorkest Bloembollenstreek geven op zaterdag 13 november om 19.30 uur een uniek en spannend duoconcert in Floralis aan het Floralisplein 69 in Lisse.

Beide orkesten hebben rond het thema ‘Spanning en Sensatie’ een afwisselend repertoire uitgezocht waardoor bezoekers op het puntje van hun stoel komen te zitten. Zo zal het Jeugdsymfonieorkest onder andere een eigen arrangement van de beroemde ‘Dance Macabre’ ten gehore brengen en kan het publiek van Crescendo heldhaftige werken verwachten van onder meer ‘Captain Marvel’ en ‘Epic Gaming Themes’. Ook kunnen de toehoorders rekenen op een grande finale, waarin de orkesten gezamenlijk de ‘Phantom of the Opera’ te lijf zullen gaan...

Het concert begint om 19.30 uur (zaal open vanaf 19.10 uur). Kaarten voor het concert zijn online te verkrijgen via de websites van beide verenigingen: www.crescendosassenheim.nl en www.symfonieorkest-bloembollenstreek.nl. Kaarten: €12,50 (volwassenen) / €7,50 (kinderen t/m 12 jaar en donateurs).

Meer berichten