Voorstelling: 'Zonder zin kan het ook' | Hillegommer
Logo dehillegommer.nl
Janneke Bijl beschouwt haar leven zoal het is: onzinnig en ingewikkeld. | Foto: Bas Losekoot
Janneke Bijl beschouwt haar leven zoal het is: onzinnig en ingewikkeld. | Foto: Bas Losekoot (Foto: Bas Losekoot)

Voorstelling: 'Zonder zin kan het ook'

  Cultuur

In de Kulturele Raad aan de Prinses Irenelaan speelt zaterdag 16 februari om 20.30 uur de theatervoorstelling: Zonder zin kan het ook.

Janneke de Bijl beschouwt het leven zoals het echt is: onzinnig en ingewikkeld. Nu ze 36 is, heeft ze inmiddels haar manieren gevonden om daarmee om te gaan. Die werken zelden, maar wil ze haar publiek desondanks niet onthouden.

In haar debuutvoorstelling: Zonder zin kan het ook, is Janneke niet alleen streng voor zichzelf, maar ook voor de wereld. Ze fileert haar relatie, haar gezapige omgeving en de hele zelfhulpcultuur, die ze natuurlijk wel eerst even zelf heeft uitgeprobeerd. Ze beantwoordt daarbij de volgende vragen: Hoe weet je of je 'liefs' of 'groetjes' moet doen? Wat kunnen mensen met kinderen leren van mensen met honden? En waarom lost hardlopen niks op?

Janneke is lid van het comedycollectief Comedytrain en won in 2017 zowel de jury- als de publieksprijs van het cabaretfestival Cameretten.

Kaartjes voor deze voorstelling kosten 15 euro en zijn verkrijgbaar via: wwwscbh.nl, Readshop Frank Evers (contant) of 's avonds aan de zaal (contant).

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225550&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=dehillegommer.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=218" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225548&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=dehillegommer.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=218" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>