Ben de Banjoman luistert een vijfgangendiner van sociëteit De Club op in Villa Flora.
Ben de Banjoman luistert een vijfgangendiner van sociëteit De Club op in Villa Flora. Foto: pr

Een paard in de gang bij Villa Flora?

Algemeen

Bezoekers van Villa Flora werden woensdagavond 17 mei verrast door een paard dat zich daar in de gangen voortbewoog. Bij nader onderzoek bleek het te gaan om Ben de Banjoman. Hij was ingehuurd door Sociëteit “De Club” ter opluistering van een vijfgangendiner. Dat werd daar geserveerd als afsluiting van de jaarlijkse uitgaansdag van deze herensociëteit. 

“De Club” koos er dit jaar voor om de uitgaansdag dicht bij huis te organiseren. Dit ook om alle leden mee te kunnen laten genieten, ook de nestors die soms wat minder goed ter been zijn.

Met de oranjegekleurde en uitbundig versierde touringcar van “Soldaat van Oranje” werden de heren opgehaald bij Villa Flora. Op naar de eerste stop bij de vernieuwde Watertoren. Na koffie met gebak werd een enthousiaste rondleiding gegeven in dit prachtige object. Een welkome aanvulling voor onze gemeente.

Vervolgens vertrok het gezelschap naar Katwijk voor een meer dan perfect georganiseerde en zeer uitgebreide lunch in de theaterhangar van Soldaat van Oranje. Deze voorstelling behoeft geen betoog en was door een aantal personen al eerder gezien. De afsluiting in Villa Flora kende een hilarisch optreden van de Banjoman. Tot slot werd gezamenlijk het clublied gezongen. Zie ook www.societeithillegom.nl.

Uit de krant