Tijdens je bezoek aan Keukenhof ineens getrakteerd worden op de lieflijke klanken van de harp, dat kan dit weekend!
Tijdens je bezoek aan Keukenhof ineens getrakteerd worden op de lieflijke klanken van de harp, dat kan dit weekend! Foto: pr

Topmusici tijdens romantisch weekend in Keukenhof

Algemeen

In het weekend van 13 en 14 mei verrast Keukenhof bezoekers met uiteenlopende klassieke optredens tussen de bloemen. Musici van topniveau spelen livemuziek op verschillende locaties in het park. ??

Romantiek en Keukenhof zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden: het romantische lentepark, de bloemenshows in het thema van Flower Lovers en als klap op de vuurpijl sluit Keukenhof het seizoen af met Romantiek in Keukenhof, een evenement met klassieke muziek tussen de tulpen.  

Bekende namen zoals Trio Jakob, pianist David Kooi, harpiste Inge Louisa van Grinsven en operazangeres Amira Willighagen zijn in het lentepark te vinden. Ook biedt Keukenhof een podium aan zeer talentvolle studenten van het Koninklijk Conservatorium Den Haag.?

Wandelen langs de bloemen in Keukenhof en dan opeens verrast worden door een mooie klank of een 18e - of 19e -eeuws kostuum.?Het is een speciaal cadeautje van Keukenhof voor de bezoeker. De ingrediënten voor een bijzonder dagje uit. 

Uit de krant