Afbeelding
Foto: pr

Fit4lady Hillegom lanceert gratis actie: Project Summer Dress

Algemeen

Met eenvoudige oefeningen kunnen vrouwen nog sterker in hun eigen kracht komen, zowel letterlijk als figuurlijk. Fit4lady Hillegom deelt gratis tips en oefeningen die bij dagelijks gebruik tot grote resultaten kunnen leiden. Daar hoeven vrouwen niets anders voor te doen dan naar de website van Fit4lady te gaan en zich op te geven voor Project Summer Dress. 

Deze actie wordt gratis aangeboden. Mariska van Fit4lady Hillegom lacht: “Nee, we zijn niet gek geworden hoor. Maar we geloven zo sterk in het concept van Fit4lady dat we het alle vrouwen op deze manier gratis willen aanbieden. Op onze website kun je een gratis online project starten, waarbij je iedere dag een aantal buikspieroefeningen doet en dit wekelijks opvoert. Aan het eind van de buikspierenchallenge doen vrouwen 50 sterke oefeningen die hun buik strakker maakt, hun rugspieren versterken en waarmee ze een betere houding kunnen krijgen en sterkere spieren.” 

Echt gratis?
Is de actie écht gratis? “Jazeker”, vertelt Maria. “Fit4lady wil graag iedere vrouw in beweging brengen. Onze challenge kan daarbij helpen. Als vrouwen eenmaal merken hoe fijn het is om te bewegen, hoeveel resultaat je al kunt behalen in slechts 4 weken, dan is onze missie geslaagd. We geven zo ook een soort proeve van bekwaamheid af. Als vrouwen besluiten om liever in groepsverband en toch zelfstandig te sporten, dan staat Fit4lady hopelijk als eerste op hun lijstje.”

Krachttraining voor vrouwen
Mariska: “Bij Fit4lady werk je in 30 minuten aan afwisselende kracht- en conditietraining. Blessurevrij en leuk. Want bij Fit4lady werk je met leuke steppasjes, die veel weg hebben van stoere danspassen. Als dat allemaal in ons circuit in de maat gaat, dan hebben we een heuse disco!”
Krachttraining voor vrouwen is belangrijk. Zo bouw je aan een slanker lichaam en sterkere spieren, waardoor je minder risico hebt op ouderdomsklachten als osteoporose en diabetes 2. De cardiotraining versterkt je conditie en draagt bij aan een goede werking van je hart- en bloedvaten. Beide trainingen zijn dus van levensbelang om gezond te blijven.
De gratis training is te vinden op de website van Fit4lady: www.fit4lady.nl/acties/challenge 

Uit de krant