Logo dehillegommer.nl
<p>Anne van der Deijl met haar cursisten. | Foto: pr</p>

Anne van der Deijl met haar cursisten. | Foto: pr

Week van de ontmoeting in Plein28

Tijdens de jaarlijkse Week van de Ontmoeting verzorgde Anne van der Deijl van De Toverkist een schminktraining in Plein28.

De schminkworkshops bieden veel meer dan alleen het leren schminken. Van der Deijl: ‘Wanneer je voor je gevoel te weinig fijne contacten hebt, dan kan je dit een vervelend gevoel geven. Je kunt je hierdoor alleen voelen. Met het kleurrijke schminkprogramma dat De Toverkist heeft bedacht, hopen wij voor wat meer vrolijkheid en mooie ontmoetingen te zorgen in iemands leven.’ 

Zes kleurrijke dames hebben met veel plezier meegedaan aan de training. Samen vormen zij schminkteam Schmink Geluk. Graag brengen zij het geleerde in de praktijk en fleuren zij lokale events (zonder winstoogmerk) op met vrolijk geschminkte gezichtjes. Ze zijn op vrijwillige basis in te zetten bij bijvoorbeeld de bibliotheek, muziekschool, basisscholen, speeltuinen en bij activiteiten in de wijk. Voor info of aanmelden bel Carlijn French: 0252 - 757 100, bereikbaar van 09.00 tot 12.30 uur, of mail c.french@welzijnskompas.nl.

Meer berichten