Er zijn plannen voor de ontwikkeling van 41 appartementen, bibliotheek en winkelruimte aan de Hoofdstraat.
Er zijn plannen voor de ontwikkeling van 41 appartementen, bibliotheek en winkelruimte aan de Hoofdstraat. Foto: Pexels.com

Informatiebijeenkomst centrumplan “DunantStaete” te Hillegom

Algemeen

Er is een informatiebijeenkomst op 23 juni gepland over het centrumplan Dunantstaete, aanvang 19.30 uur. V&V projectontwikkeling is voornemens in samenwerking met DunantStaete de panden Hoofdstraat 120 tot en met 134 te ontwikkelen naar 41 appartementen met op de begane grond de bibliotheek en winkelruimte. Tevens zal er een passage gerealiseerd worden van de Hoofdstraat naar het Henri Dunantplein.

Om u als buurtbewoner of belanghebbende te informeren nodigen wij u uit om deel te nemen aan de informatieavond. In verband met de coronamaatregelen hebben wij ervoor gekozen deze digitaal te laten plaatsvinden. Tijdens de avond zal er een presentatie getoond worden en de te volgen procedure wordt uitgelegd.

Aanmelden
Wij verzoeken u vriendelijk zich vooraf aan te melden voor de digitale informatiebijeenkomst. Dit kan door vóór 18 juni een e-mail met naam en adres te sturen naar centrumplan@veenmanenvink.nl. U ontvangt dan uiterlijk 21 juni een link voor de digitale bijeenkomst. Tijdens de digitale bijeenkomst kunnen alleen vragen per chat en/of mail (centrumplan@veenmanenvink.nl) gesteld worden. Deze worden verzameld en behandeld.

Uit de krant