Logo dehillegommer.nl
<p>De geelgekleurde bloemenslingers hangen er mooi bij. | Foto: met dank aan Dick van Egmond.</p>

De geelgekleurde bloemenslingers hangen er mooi bij. | Foto: met dank aan Dick van Egmond.

Meterslange narcissenslingers in de straten

Het corso gaat dit jaar niet door en of Keukenhof haar bloemenpracht in 2021 nog mag laten zien, is nog maar zeer de vraag. Veel Bollenstreekbewoners willen de streek waarin zij wonen, wel onder de aandacht brengen.

En zeker de bewoners van één van - volgens de wijkvereniging - de mooiste en leukste buurten van Hillegom: De Stationsweg, Hof-duynlaan, Klaproos en Zanderijhof. Het bestuur van de wijkvereniging Stationshof laat weten dat deze weken de periode van de ‘Bloemenkriebels’ wordt gehouden. “Er zijn slingers met narcissen gemaakt, en her en der emmers met tulpen neergezet. Hopelijk kunnen veel inwoners en passanten genieten van dit initiatief. Er hangt straks 47 meter aan narcissen slingers in de straat en meer dan 35 emmers tulpen staan, als het weer een beetje meewerkt, stralend in de het voorjaarszonnetje.”

Ook is net voor het paasweekend de Offline Pubquiz in de bus gedaan bij alle bewoners van de Stationsweg, Hofduynlaan, Zanderijhof en Klaproos. Zo konden zij afgelopen weekend hun hersens aan het werk zetten voor antwoorden op algemene vragen, vragen specifiek over Hillegom en een buitenronde.

Deze Offline Pubquiz bij 260 adressen bezorgd. Meer informatie: www.stationshof.nl

Meer berichten