Logo dehillegommer.nl
Foto: archief

Frénk van der Linden interviewt Ilja Leonard Pfeiffer: Live vanuit Genua

Ilja Leonard Pfeijfer wordt 13 april van 20.00 tot 21.15 uur online geïnterviewd door Hillegommer Frénk van der Linden over onder andere zijn boeken Quarantaine, dagboek in tijden van besmetting en Grand Hotel Europa.

Van der Linden vraagt Pfeijfer wat hem in deze tijd bezig houdt. En via zijn boeken Quarantaine, dagboek in tijden van besmetting en Grand Hotel Europa, wordt ingegaan op wat hem heeft bewogen deze boeken te schrijven. Wat heeft het hem gebracht? En hoe bijzonder is het dat Grand Hotel Europa, een boek over liefde in tijden van massatoerisme, Europese identiteit, nostalgie en het einde van een tijdperk, juist nu in deze tijd weer zeer actueel is?

De thema’s die worden besproken, worden grotendeels aan de deelnemers overlaten. Deelnemers wordt gevraagd om vooraf vragen toe te sturen en deze worden op 13 april beantwoord. Uiteraard is op de avond zelf ook genoeg mogelijkheid om vragen te stellen middels de chat.

Schuif op 13 april om 20.00 uur aan bij deze online ontmoeting die ondermeer georganiseerd wordt door Bibliotheek Bollenstreek. Kaarten kosten 5 euro voor leden en 6,50 voor niet-leden en zijn verkrijgbaar via www.bibliotheekbollenstreek.nl/biebtalk.

Meer berichten