Afbeelding
Foto: Caroline Spaans

Aangepaste Avond4daagse

Algemeen

Dit jaar heeft de organisatie - gezien de ontwikkelingen van het Corona virus - moeten besluiten om de Avond4daagse Hillegom in 2020 niet door te laten gaan. Gelukkig heeft de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) daar een oplossing voor; namelijk de Avond4daagse Home Edition.

Met Avond4daagse – Home Edition kan iedereen zijn eigen individuele wandeltocht lopen. Met behulp van de speciaal voor de Avond4daagse aangepaste app, loop jij je eigen routes op je eigen moment. Zo wordt drukte en groepsvorming voorkomen. En natuurlijk krijg jij na vier dagen wandelen de enige echte Avond4daagse medaille.

Deelnemers kunnen kiezen uit drie afstanden: 2,5, 5 of 10 kilometer. In de periode tussen 1 juni en 31 augustus kiezen zij zelf de momenten uit waarop ze de route lopen. Om er wel een prestatie van te maken, moeten de vier wandeldagen in twee weken afgelegd worden.

De inschrijving loopt dit jaar via www.avondvierdaagse-hillegom.nl. Deelname kost 5 euro. Alle deelnemers ontvangen een medaille wanneer ze alle vier de routes hebben gelopen.

Volgend jaar hoopt de organisatie weer op een ´gewone’ editie. Deze staat gepland van 1 tot en met 4 juni 2021.

Uit de krant