Feest op afstand met de Toppers | Hillegommer
Logo dehillegommer.nl
Op gepaste afstand werden deelnemers van inloopavond vorige week verrast. | Foto en tekst met dank aan Leontine.
Op gepaste afstand werden deelnemers van inloopavond vorige week verrast. | Foto en tekst met dank aan Leontine.

Feest op afstand met de Toppers

Al enkele jaren verzorgt het team Inloopavonden Hillegom wekelijks een thema avond voor kwetsbare (jong)volwassenen uit Hillegom. Deze avonden worden gesubsidieerd door de gemeente. Het doel is om onderling sociale contacten op te doen en een ontspannen avond te hebben. Regelmatig wordt een gastspreker uitgenodigd. De wijkagent, een rouwdeskundige en de boswachter zijn al langs geweest en ook een rondleiding bij de brandweer was een invulling voor zo'n thema avond.

Vorig jaar werd het seizoen feestelijk afgesloten met een rondleiding door het duin met een boswachter. Wekelijks bezoeken gemiddeld 15 a 20 deelnemers deze avond. De deelnemers omschrijven de inloopavond als een van de leukste avonden van de week. Ze zijn enthousiast, doen vrienden op en voelen zich veilig.

Door het COVID-19 worden de deelnemers extra geraakt. Daarom wilde het team deze toppers op Hemelvaart extra in het zonnetje zetten en ze een hart onder de riem steken. Op meerdere plekken in Hillegom werden de deelnemers op gepaste afstand op een enthousiaste gekke muzikale wijze verrast. Er werd gelachen , gedanst en gezongen. Het optreden resulteerde in veel blije gezichten.

Ondanks dat de reguliere avonden niet door kunnen gaan, zijn er diverse online chatavonden en staat er een online bingo op de agenda waar al veel deelnemers zich voor hebben ingeschreven.

Interesse

Wil je meer informatie of wil je ook graag naar de avonden komen? Mail dan naar inloopavonden@hotmail.com of stuur een berichtje naar de Facebookpagina.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225550&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=dehillegommer.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=218" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225548&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=dehillegommer.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=218" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>