Logo dehillegommer.nl
Foto:PR

Hotels van Oranje weer open voor hotelgasten

“Met pijn in ons hart moesten we 15 maart de deuren sluiten”, aldus algemeen directeur Jaap Liethof van de Hotels van Oranje. “Maar de gezondheid van gasten en onze medewerkers is het belangrijkste”. De tijd is gebruikt voor al het onderhoud waar je normaal niet aan toe komt. Alle outlets zijn spic en span en we hebben de 1,5 meter samenleving goed doorgevoerd in zowel Hotel van Oranje, Beach Hotel Noordwijk als ook in de verschillende restaurants en bars.

Nu de richtlijnen van onze veiligheidsregio zijn aangepast en ook wij eindelijk weer opengaan hebben wij besloten dat meteen veilig te doen. Het was natuurlijk vreemd dat een hotel in Scheveningen wel een restaurant voor hotelgasten mocht openstellen en dat wij dat in deze regio niet mochten. We hebben alle mogelijke scenario’s doorlopen en geoefend om onze gasten een veilige en heerlijke belevenis aan zee te geven.

In de hotels zijn de bars, de receptie en de restaurants zo aangepast dat gasten altijd op 1,5 meter afstand van elkaar blijven. In de restaurants zijn afzettafels gecreëerd, waardoor het bedienend personeel op 1,5 meter afstand van de gasten blijft. 

“Vanaf 8 mei zullen we vooralsnog met 1 restaurant en 1 bar openen” aldus Jaap Liethof. “Doordat we beschikken over 5 verschillende restaurants zijn wij flexibel en kunnen wij de 1,5 meter afstand waarborgen”. De restaurants staan dan ook allemaal klaar om ook op veilige wijze de deuren te openen op het moment dat de bezettingsgraad omhoog gaat en zo de meest veilige en mooie belevenis voor onze gasten te creëren. 

Verwacht wordt dat het een drukke zomer word. “We verwachten dat de privé markt goed zal aantrekken en dat vele Nederlanders vakantie in eigen land gaan vieren”. “En waar kan dat beter dan bij de Hotels van Oranje aan de boulevard van Noordwijk aan Zee”. De voortekenen zijn goed en oude tijden herleven. Vele vaste gasten boeken vakantie van een week en zelfs twee weken. Ook uit Duitsland komen weer veel aanvragen en boekingen.
Onze gewaardeerde gasten die wij zo hebben gemist kunnen ons weer bezoeken en met volle teugen genieten van wandel- en fietsroutes of een frisse duik in zee en wij zullen er voor zorgen dat het hen aan het einde van een sportieve dag aan niets ontbreekt

Voor meer informatie kijkt u op www.hotelsvanoranje.nl. Op het moment dat onze overige restaurants, Beauty Oranje en onze Wellness weer open mogen zullen we u hierover meteen berichten. 

Meer berichten