Oranjecomité: teleurgesteld maar begripvol | Hillegommer
Logo dehillegommer.nl
Foto: Willemien Timmers

Oranjecomité: teleurgesteld maar begripvol

Hillegom • De geplande bijeenkomsten rond Koningsdag en 4/5 mei zijn overeenkomstig het Rijksbeleid/RIVM niet langer toegestaan.

"Dat is een heftige beslissing maar in het kader van de volksgezondheid volkomen terecht", laat voorzitter Oranjecomité Gerrit Kleijheeg weten.

"Ik zou namens het Oranjecomité Hillegom graag aan alle Hillegommers en daarbuiten willen laten weten, dat we hen dankbaar zijn voor de aangeboden diensten (creatief, muzikaal, cultureel, culinair, sportief etc. ) waardoor we in staat zouden zijn geweest om een mooi en bijzonder programma neer te zetten op de genoemde dagen. 

Dat dit nu niet door kan gaan is verdrietig maar volkomen terecht in deze tijd van het coronavirus. We moeten nu om elkaar denken!

Wij wensen iedereen sterkte in deze moeilijke tijd en ik herhaal ook nog maar eens de oproep en de wens: blijf gezond en zie om naar elkaar!"

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225550&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=dehillegommer.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=218" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225548&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=dehillegommer.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=218" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>