Logo dehillegommer.nl

Eindejaarsshow bij Jachthaven Poelgeest

In de dagen tussen Kerst en oud en nieuw organiseert Jachthaven Poelgeest de traditionele eindejaarsshow. Op 27, 28 en 30 december is het volledige assortiment sloepen van Antaris, Maril en Maxima te bewonderen in de showroom te Oegstgeest. 

Van het jonge merk Maxima zijn de sloepen en tenders van 4,85 tot 7,30 meter te bezichtigen. De Maxima's hebben zich in zeer korte tijd gevestigd in de sloepenmarkt door mooi en praktisch design, prima vaareigenschappen en een scherpe prijsstelling. Op de eindejaarsshow wordt de nieuwe Maxima 620 met middenconsole geïntroduceerd. 

Naast de Maxima's is Poelgeest natuurlijk vooral bekend om de merken Antaris en Maril. Van Antaris is een mooi assortiment Fifty5 en Sixty6 te zien en van Maril zijn de populaire 6Nxt en 7Nxt in diverse uitvoeringen te bewonderen. Deze sloepen en tenders worden geheel in Nederland gebouwd en onderscheiden zich door een superieure afwerking en kwaliteit. De boten zijn ook zeer praktisch ingericht, vrijwel onderhoudsvrij en beschikken over uitmuntende vaareigenschappen.

In de showroom is al een flinke voorraad 2020 modellen te zien. Er is dit jaar gekozen voor een grote verscheidenheid aan kleuren, stofferingen en opties waardoor er een goed beeld van de mogelijkheden ontstaat. Er is ook steeds meer vraag naar volledig elektrische sloepen en ook deze zijn in de showroom te vinden.  En wie zijn oog op een bepaalde uitvoering laat vallen kan natuurlijk in het voorjaar als eerste het water op! 

Tijdens de eindejaarsshow is er eveneens een ruim en gevarieerd aanbod van occasion sloepen en tenders. Al deze boten zijn door Poelgeest in hun beste staat gebracht en staan stuk voor stuk garant voor jaren vaarplezier.

De eindejaarsshow wordt gehouden van 11.00 tot 17.00 uur in de showroom van Jachthaven Poelgeest aan de Hugo de Vrieslaan 1 te Oegstgeest. Een voorproefje van het assortiment vindt u

Meer berichten