Eerste Rotary Santa Run in Hillegom: voorinschrijving geopend | Hillegommer
Logo dehillegommer.nl
De eerste Santa Run in de Bollenstreek vindt plaats in Hillegom.
De eerste Santa Run in de Bollenstreek vindt plaats in Hillegom. (Foto: still website)

Eerste Rotary Santa Run in Hillegom: voorinschrijving geopend

In Gorinchem vond 11 jaar geleden de allereerste Rotary Santa Run van Nederland plaats, waarna steeds meer Rotaryclubs het voorbeeld volgden. Dit jaar is er voor het eerst een Santa Run in de Bollenstreek, namelijk in Hillegom op zaterdag 14 december, georganiseerd door de Rotary Hillegom-Lisse-Bollenstreek en jongerenafdeling Rotaract.

Deelnemers aan deze fun run lopen of rennen een parcours dwars door Hillegom terwijl ze verkleed gaan als kerstman of -vrouw. De opbrengst van de run gaat volledig naar goede doelen. Een deel is bestemd voor de twee voedselbanken in Hillegom en Lisse, een ander deel gaat naar de Nierstichting. De voorinschrijving is geopend, nu de website online is: www.hillegom.rotarysantarun.nl. Je vindt hier volop informatie over deze gezellige fun run, de goede doelen en de organisatie. Er kunnen 500 mensen aan de Santa Run meedoen. 

De Rotary Santa Run is in 2017 in 52 verschillende steden georganiseerd met een gezamenlijke opbrengst van ruim € 400.000. Er zijn meer dan 100 goede doelen ondersteund.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225550&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=dehillegommer.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=218" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225548&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=dehillegommer.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=218" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>