Heerlijk nostalgisch Hillegom: Romantique festival met de HHK | Hillegommer
Logo dehillegommer.nl
Uitgedost en opgedirkt voor het Hof! | Foto: pr
Uitgedost en opgedirkt voor het Hof! | Foto: pr (HaCoFotografie)

Heerlijk nostalgisch Hillegom: Romantique festival met de HHK

De Hillegomse Harmonie Kapel houdt zondag 7 juli van 13.00 tot 17.00 uur het jaarlijkse Hillegom Romantique festival in de Hoftuin, bij het gemeentehuis.

De HHK nodigt bezoekers uit om, liefst gekleed in romantische kleding met mooie hoeden, het festival te komen bezoeken. Er is een gevarieerd programma en bezoekers mogen zelf een picknickmand, kleed of stoeltje meenemen. In de Hoftuin is frisdrank, wijn en ijs te koop.

Om 13.00 uur opent burgemeester Arie van Erk het culturele evenement, waarna op drie podia de hele middag optredens zijn van muziekgezelschappen en koren.

De Hillegomse Harmonie Kapel opent de middag, waarna het Hillegoms Dubbelriet Ensemble, de muziekschool, Cantiflora en Eigenwijs onder andere optreden. Tevens zijn er diverse kunstenaars en de balletschool komt met een wervelende dans. Bezoekers mogen meedoen met Oudhollandse spelletjes en Stal Jasper verzorgt ritjes te paard. Om 16.40 uur is een grande finale, waarbij alle gezelschappen een gezamenlijk optreden verzorgen.

Het volledige programma is te zien op www.hillegom-romantique.nl.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225550&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=dehillegommer.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=218" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225548&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=dehillegommer.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=218" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>