Heerlijk Hillegom op weg naar de toekomst | Hillegommer
Logo dehillegommer.nl
'Er komen ongetwijfeld mooie ideeën op het gebied van bewegen. Daar tekenen we voor.' | Foto en tekst: Annemiek Cornelissen.
'Er komen ongetwijfeld mooie ideeën op het gebied van bewegen. Daar tekenen we voor.' | Foto en tekst: Annemiek Cornelissen. (Foto: ac)

Heerlijk Hillegom op weg naar de toekomst

n Ondertekening intentieovereenkomst

HILLEGOM n Bij Chocolaterie Pierre vond op woensdag 10 april de ondertekening van de intentieovereenkomst 'Heerlijk Hillegom op weg naar de toekomst' tussen het Hillegoms bedrijfsleven, vertegenwoordigd door de ondernemerskoepel InitiatiefRijk Hillegom en de gemeente Hillegom plaats.

Deze bijeenkomst werd druk bezocht. De intentieovereenkomst werd ondertekend door Marieke Kleiss-Noordermeer, voorzitter van InitiatiefRijk Hillegom en burgemeester Arie van Erk. Zowel het vertegenwoordigd bedrijfsleven, als het college van Hillegom waren aanwezig bij de ondertekening.

Kleiss-Noordermeer blikte terug op een bijeenkomst die vorig jaar heeft plaatsgevonden bij het Fioretti College voor Ondernemers, waarbij alle wethouders aanwezig waren en vragen konden worden neergelegd op onder andere het gebied van gezondheid en het ondernemersklimaat. "Dit was een mooie bijeenkomst die onder andere heeft geresulteerd tot een Hillegomse bedrijvenrun die in samenwerking met het Zip Loopcollectief wordt georganiseerd op 20 mei in Hillegom."

Ook wethouder jan van Rijn bracht deze bijeenkomst ter sprake. "'Heerlijk Hillegom op weg naar de toekomst', gaat ongetwijfeld vragen beantwoorden op het gebied van personeel, bereikbaarheid, duurzaamheid, de weg en ook de digitale weg. We zijn als gemeente trots op dit initiatief van de ondernemers en op deze manier kunnen we samen Hillegom nog sterker maken. Er zullen ongetwijfeld mooie nieuwe ideeën en initiatieven komen op het gebied van health, sport en bewegen. Daar tekenen we voor."

Met deze ondertekening hebben de Hillegomse ondernemers en de gemeente de handen ineengeslagen. Deze samenwerking is gericht op een toekomstbestendig, ondernemend Hillegom om trots op te zijn. Door de handen ineen te slaan werken de partijen samen aan thema's als ondernemersklimaat, werk en inkomen, duurzaamheid, (digitale) bereikbaarheid, gezondheid en gezamenlijke promotie.

De intentieovereenkomst zal verder uitgewerkt worden in een gezamenlijke meerjaren agenda. Projecten en initiatieven die aansluiten bij de doelstellingen, kunnen hier in principe onder geschaard worden. Initiatiefnemers kunnen zich bij IRH of bij de gemeente melden om te bespreken of hun ideeën ook in gezamenlijkheid opgepakt kunnen worden.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225550&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=dehillegommer.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=218" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225548&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=dehillegommer.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=218" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>