Logo dehillegommer.nl
<p>Eindelijk weer een volle zaal bij de Kulturele Raad.</p>

Eindelijk weer een volle zaal bij de Kulturele Raad.

(Foto: Tony Whelan)

Kulturele Raad draait op volle toeren

  Activiteiten

Eindelijk zat de zaal van de Kulturele Raad weer vol. Zaterdagavond traden cabarettalenten Hugo van Eck en Maarten Mantel op. En er komt meer: de Kulturele Raad organiseert iedere eerste donderdag van de maand een filmmiddag, speciaal voor ouderen.

Donderdag 7 oktober wordt ‘Mamma Mia’ vertoond. Tien jaar na ‘Mamma Mia the Movie’ keert de originele cast terug voor een muzikaal vervolg. Boordevol met swingende ABBA songs.
Op donderdag 4 november speelt de film ‘Downton Abbey’. Een historisch drama en een feest van herkenning voor de fans. De films starten steeds om 14.00 uur. De prijs is 3,50 inclusief koffie of thee.
Op zondag 15 november speelt het kindertheater de jeugdvoorstelling ‘Camping Pavarotti’ van Mark van Vliet. Het verhaal gaat over Carmen, die er tijdens de vakantie op de camping achter komt dat de zoon van de campingbaas, Tamino, deze zomer op zijn kamer moet blijven. Ze wil hem bevrijden! Camping Pavarotti is een komische familievoorstelling, voor kinderen vanaf 4 jaar, vol prachtige aria’s uit beroemde opera’s. Aanvang 14.30 uur. Toegang 6,50 euro. Kaarten voor alle activiteiten zijn te verkrijgen via www.cultuurhillegom.nl of bij Tabakshop Frank Evers.

Meer berichten