Logo dehillegommer.nl
Bij paddenstoelen denken de meeste mensen meteen aan die van 'rood met witte stippen'. Deze draagt de toch minder leuke naam vliegenzwam.
Bij paddenstoelen denken de meeste mensen meteen aan die van 'rood met witte stippen'. Deze draagt de toch minder leuke naam vliegenzwam. (Foto: pexels.com)

IVN paddenstoelendag afgelast

  Activiteiten

Ook dit jaar zou het IVN Zuid-Kennemerland weer de jaarlijkse Paddenstoelendag organiseren in samenwerking met Staatsbosbeheer en Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Vanwege corona is besloten het evenement op 4 oktober niet door te laten gaan.  

Dit evenement over de wereld van schimmels en paddestoelen vindt altijd plaats op de buitenplaats Elswout aan de rand van Haarlem. Er zijn normaliter excursies, puzzeltochten en veel informatie en activiteiten over paddestoelen voor volwassenen en kinderen. Maar ja, het coronavirus is er ook nog altijd. En er mogen maar 50 personen op elk moment aanwezig zijn. Omdat de organisatie dit niet kan garanderen, is het event afgelast. U kunt zich niet meer aanmelden. Voor vragen kunt u mailen/bellen met Marc van Schie marcmargriet@hetnet.nl of 06-22 5757 48.

Meer berichten