Afbeelding
Foto: remco out

Street 4 You

Activiteiten

Hillegom • Street 4 You is een straatspeeldag voor jong en oud. De straatspeeldag komt ook dit jaar weer naar Hillegom; op 10 juli in het Cerespark en op 17 juli in het Elsbroekpark (beide dagen van 13.00 tot 17.00 uur).

Buurtbewoners zijn welkom om hun steentje bij te dragen aan deze mooie dag zodat het echt een activiteit wordt voor én samen met de buurt. Iedereen die een leuk idee voor een activiteit heeft, graag wil helpen in de koffiecorner of met de op- en/of afbouw, is welkom bij de startbijeenkomst op donderdag 13 juni (van 19.30 tot 21.30 uur) – Cerespark – locatie: Basisschool De Leerwinkel (Thorbeckelaan 40), donderdag 20 juni (van 19.30 tot 21.30 uur) – Elsbroekpark – locatie: Dienstencentrum Elsbroekpark (Abellalaan 1).

Het onderwerp van de startbijeenkomst is Samen in de buurt. Aanmelden via: Carlijn French, c.french@welzijnskompas.nl / 06-45162321. Zij die wel graag een bijdrage leveren aan de Street 4 You, maar niet beschikbaar zijn op de avond van de startbijeenkomst kunnen contact opnemen met Richard Grimbergen, richardgrimbergen@welzijnskwartier.nl.

Street 4 You is een dag die in het teken staat van ontmoeting tussen wijk- en buurtbewoners. Tijdens Street 4 You is er voor ieder wat wils; van sportieve activiteiten, schminken tot een ongedwongen kopje koffie met de buren. Kortom, een gezellige dag voor jong en oud. Street 4 You wordt in Hillegom georganiseerd door WelzijnsKwartier in samenwerking met Hillegom in Beweging, basisschool De Leerwinkel, Aartssport Hillegom en WelzijnsKompas.

Uit de krant