Logo dehillegommer.nl
Janine is trots: haar kapsalon Stijlachterover bestaat 20 jaar.
Janine is trots: haar kapsalon Stijlachterover bestaat 20 jaar. (Foto: pr)

Kapsalon Stijlachterover bestaat 20 jaar

  Zakelijk

Kapsalon Stijlachterover van Janine van der Linden-Boswinkel in Hillegom bestaat 20 jaar. Daarom zijn er in de maand november leuke acties.

Janine zit al jaren in het kappersvak, vertelt ze. “Ik zit vanaf mijn vijftiende in het vak en tot op de dag van vandaag is het voor mij nog steeds een feestje om mensen mooi te maken en met een goed gevoel bij mij de deur uit te laten gaan. Gedurende de afgelopen 20 jaar heb ik met vele klanten een goede band opgebouwd. Dat is zo belangrijk! Ik heb zelfs nu nog klanten die vanaf de dag dat ik ben begonnen als kapster al bij mij komen. Eerst heb ik gewerkt voor een baas, maar ik zocht toch de uitdaging om als zelfstandige verder te gaan. Uiteindelijk heb ik een eigen kapsalon kunnen openen in de Badhuisstraat in Scheveningen. Hier heb ik vele jaren met veel plezier als kapster gewerkt. Inmiddels was ik moeder geworden. Na 10 jaar heb ik de kapsalon in Scheveningen verkocht en heb ik mijn werkzaamheden voortgezet vanuit de tot kapsalon verbouwde garage, naast mijn woning in De Zilk. Hierdoor kon ik meer tijd doorbrengen met mijn zoon Thimo.”

In 2016 verhuisde Janine naar Hillegom. “Ook hier werk ik vanuit huis. Ik heb een kleine, maar gezellige, mooie kapsalon met een rustige sfeer van het strand, dankzij een verbouwing in 2020. Hier voel je je echt thuis en iedereen is zeer welkom in mijn stoel!”
Janine wil het 20-jarig jubileum van Stijlachterover niet onopgemerkt voorbij laten gaan. “De hele maand november krijgt u 20% korting op een behandeling naar keuze! En bij aankoop van een product naar keuze ontvangt u in de maand november 10% korting. Daarnaast staat natuurlijk de koffie met wat lekkers klaar. Nou, als dat geen feestje is! Dus maak gauw een afspraak en kom gezellig bij mij in de stoel zitten.”
Kapsalon Stijlachterover zit in Hillegom aan de Vrijheidslaan 22. Website: https://www.stijlachterover.nl/.

Meer berichten