Logo dehillegommer.nl
Foto: pr

Speelseizoen voor de deur

Het nieuwe speelseizoen is aanstaande en... het ziet er naar uit dat speeltuin Weerestein zonder veel beperkingen open kan!

De organisatie laat weten dat dat waarschijnlijk nog zonder terras is, maar de kinderen kunnen spelen op alle weekdagen in de middag plus één ochtend. Voor de vrijdag zijn nog toezichthouders nodig. Toezichthouders maken het mogelijk dat de kinderen leuk en veilig kunnen spelen. Deze vrijwilligers kunnen zo hun sociale contacten uitbreiden en deel uitmaken van een fijn team. Toezichthouders ontvangen bovendien een hoodie en een vergoeding.

Activiteiten seizoen 2021

Het activiteitenteam (Nancy en Dieuwke) verzorgt op 31 maart de laatste knutselmiddag van dit seizoen. Ook vaste evenementen zoals buikschuiven (9 juni) en de kampeernacht (10 juli) staan in de agenda. Verder staat op de agenda:

Paaseieren zoeken

3 april: paaseieren zoeken: 2-3 jaar om 14.00 uur, 4-6 jaar om 14.30 uur en 7-12 jaar om 15.15 uur. Elke ronde wordt ook een gouden paasei verstopt. Wie deze vindt krijgt een extra traktatie. Alle deelnemers kunnen op de foto met Bovendien de paashaasjes of met de mascotte Steintje.

Opening seizoen

5 april: om 14.00 uur knipt Steintje het lint door. Als het weer het toe laat is ook de opening van de zandkeuken en skelterschuur.

Algemene Ledenvergadering

7 april. De Algemene LedenVergadering 2020+2021 moet wellicht nog online worden gehouden. Binnenkort ontvangen alle leden een uitnodiging.

Vriendenloterij Bingo

Bij de vriendenloterij is het mogelijk om mee te spelen voor je eigen speeltuin (sponsorcode 300093). Ook is het mogelijk om bestaande loten om te zetten naar de speeltuin als sponsordoel. De speeltuin ontvangt 50 procent van de inleg.

Voorstellen

Via de website en Facebook wil het speeltuinbestuur graag de vrijwilligers eens wat meer in beeld brengen. Het plan is elke maand een ander gezicht. Kijk hiervoor op speeltuinweerestein.nl.

Meer berichten