Logo dehillegommer.nl
<p>Spelen op een opblaas-pannaveldje hoorde ook bij de opdrachten.&nbsp;</p>

Spelen op een opblaas-pannaveldje hoorde ook bij de opdrachten. 

(Foto: pr)
Sport

Oranjefestival blijkt een succes

  Verenigingen

SV Hillegom heeft, in samenwerking met de KNVB, zaterdag 12 juni een groots Oranjefestival gehouden. De organisatie was overweldigd door het grote aantal aanmelding en moest hierdoor het programma dan ook in twee delen splitsen.

Tachtig kinderen en vele vrijwilligers begonnen deze mooie zaterdag onder een stralende zon aan het parcours van 10 spelletjes. Slalomrace, paaltjesvoetbal met water gevulde bidons, penalty’s schieten op de keeper van het eerste elftal, een stormbaan, wedstrijdjes 2x2 op een opblaas-pannaveld, stropdasschieten en bricks gaten schieten waren enkele van de hindernissen die op de velden waren uitgezet. Ook waren er twee pauzepunten ingelast waar de kinderen limonade konden drinken en even konden uitrusten of een balletje trappen. Na 2 ½ uur plezier waren alle spelletjes afgerond en werden de kinderen getrakteerd op een pakje drinken en een zakje chips.

Tweede groep
Daarna was het tijd voor de tweede groep van tachtig kinderen. Ook deze tweede groep heeft met heel veel inzet en plezier het parcours gelopen en bij enkele teams werden door de begeleiders (selectie spelers Zondag 1) extra uitdagingen toegevoegd. De stormbaan over in de snelste tijd, het hoogst aantal punten met gaten schieten of de meeste ballen op de stropdas, waren enkele uitdagingen voor deze tweede groep.

Nieuwe leden
In totaal 160 kinderen hebben genoten van deze mooie dag en SV Hillegom hoopt dan ook dat het de nodige nieuwe leden oplevert. Voor alle nieuwe leden heeft de club een SV Hillegom schoenentasje met inhoud. De inhoud van deze tasjes is door de Plus en Jumbo supermarkten, Pierre, Keijzers en LJ Sport ter beschikking gesteld. En deze zaterdag zijn er al minstens 10 nieuwe spelers ingeschreven. Hopelijk volgen er nog veel meer, en ook voor deze leden ligt deze verrassing klaar.
De organisatie bedankt alle deelnemers, vrijwilligers, en de lokale ondernemers voor hun enthousiasme en betrokkenheid, en kijkt terug op een zeer geslaagde dag die zeker voor herhaling vatbaar is.

Meer berichten