Logo dehillegommer.nl
Kort nieuws

Glasvezel verleden tijd: terug naar ADSL

Hillegom ♦ Ongeveer 4000 abonnees van Lijbrandt Telecom in Hillegom kunnen met ingang van 1 januari niet langer gebruik maken van diensten via de glasvezelkabel. Lijbrandt, sinds vier jaar eigendom van KPN, wordt nu werkelijk door KPN ingelijfd en KPN biedt uitsluitend producten aan via de oudere ADSL-techniek.

Ontevreden abonnees zijn inmiddels een petitie gestart om het glasvezelnetwerk van in Hillegom te behouden. Emiel van de Meer schrijft hierover: "De ruim 4.000 abonnees van Hillegom worden voor de gek gehouden met het nieuwe abonnement waarbij KPN ook nog eens het glasvezelnetwerk van Hillegom inwisselt voor een coaxverbinding voor het aanbieden van internet, telefoon en tv. De meeste woningen in Hillegom hebben tien jaar geleden een glasvezelverbinding gekregen daarbij zijn we als abonnee gevraagd om vooral voor de Lijbrandt Telecom glasvezel aanbieder te kiezen om van het glasvezelnetwerk een succes te maken. Met het nieuwe KPN abonnement gaat straks de snelheid van uploaden terug naar de pre-historie!"

In de hoop KPN op andere gedachten te brengen kan een petitie ondertekend worden via: https://glasvezelhillegom.petities.nl.

Meer berichten