Nieuwbouw Goed Wonen Hillegom.
Nieuwbouw Goed Wonen Hillegom. Foto: pr

Start verkoop nieuwbouwproject Goed Wonen II Hillegom

Algemeen

Op donderdag 1 februari start om 16.00 uur de verkoop van nieuwbouwproject Goed Wonen II in Hillegom. Gelegen tussen de Meerstraat, Julianastraat, Emmastraat en de Hofstraat, verrijzen hier straks onder meer 5 ruime eengezinswoningen en 17 moderne appartementen.

De eengezinswoningen zijn ontworpen met drie slaapkamers op de eerste verdieping en bieden een grote zolder voor aanpassing naar wens. Ideaal voor gastenkamers, thuiskantoren of hobbyruimtes. De appartementen beschikken over twee comfortabele slaapkamers en een eigen terras of balkon. 

De 22 koopwoningen nabij het centrum van Hillegom maken deel uit van een nieuwe wijk die de bestaande woningen zal vervangen. Naast de koopwoningen zullen er binnen Goed Wonen II 40 sociale huurappartementen worden gerealiseerd die via woningcorporatie Stek zullen worden aangeboden. 

Belangstellenden voor de 5 eengezinswoningen en 17 appartementen kunnen zich vanaf 1 februari, 16.00 uur, inschrijven via de website www.goedwonen-hillegom.nl De verkoop is in handen van Heemborgh Makelaars Hillegom, gevestigd aan de Hoofdstraat 142 in Hillegom.

partnercontent

Uit de krant