Logo dehillegommer.nl
<p>Vlnr: Marco van Kampen (bedrijfsleider), Fred Duijnstee (nieuwe eigenaar), Ko Rusman (huidige eigenaar). | Foto: pr</p>

Vlnr: Marco van Kampen (bedrijfsleider), Fred Duijnstee (nieuwe eigenaar), Ko Rusman (huidige eigenaar). | Foto: pr

Electro World Schoonderbeek verhuist tijdelijk naar oude pand Myriam Mode

  Zakelijk

Sinds lange tijd is Electro World Schoonderbeek al gevestigd aan de Hoofdstraat en het Henri Dunantplein in Hillegom. Er wordt al twintig jaar gesproken over het ontwikkelen van winkels en appartementen op de plek van de huidige winkel. Die ontwikkeling wordt nu doorgezet en daarom verhuist de winkel naar Henri Dunantplein 22a; het voormalige pand van Myriam Mode.

Gelukkig vlak bij de huidige locatie, met de vertrouwde gezichten en dezelfde ouderwetse goede service. “Maar er gaan wel degelijk een paar dingen veranderen”, vertelt Ko Rusman. De verhuizing wordt ook direct benut voor het verbreden van het aanbod en het verstevigen van de dienstverlening. 

30 jaar ervaring

“Ik ben direct vanuit de schoolbanken in dit bedrijf komen werken en nooit meer weggegaan. Ik doe dit dus al 54 jaar. Het wordt zo zoetjes aan tijd voor mij om er mee te stoppen. Dat betekent dat op de nieuwe locatie mijn assistent Marco van Kampen de leiding in de winkel overneemt. Ook al een man met 30 jaar ervaring.”

Intensieve samenwerking

“En dat is nog lang niet alles. Ik wil dit mooie bedrijf goed achterlaten en dan is het een geruststellende gedachte dat je in de regio tegen een ondernemer aanloopt die je eigenlijk al heel lang kent en die een toekomstbeeld heeft voor zijn bedrijf en op zoek is naar samenwerking. Ik ken Fred Duijnstee ruim twintig jaar. Hij nam vier jaar geleden Electro World Gebra in Noordwijkerhout over en heeft de zaak op een heel goede manier nieuw leven ingeblazen. Sinds eind 2020 zijn we intensiever gaan samenwerken.”

Duijnstee heeft volgens Rusman meer kennis van audio, tv en huisautomatiseringsystemenen. “Wij in Hillegom zijn veel meer gespecialiseerd in witgoed en het renoveren van keukens en alles wat daar bij komt kijken. We vullen elkaar dus goed aan. De formele samenwerking die hier logisch uit voortvloeit is goed voor de continuïteit van onze bedrijven, voor al onze particuliere en zakelijke klanten en natuurlijk ook voor onze werknemers. Want uiteindelijk zorgen zij ervoor dat alles wat bij onze bedrijven gekocht wordt ook werkt zoals dat hoort. Met die service maken we nog steeds het verschil en dat blijven we ook doen.”

Enthousiasme en energie

Natuurlijk is ook Fred Duijnstee trots op de samenwerking: “Een unieke kans en een logische combinatie die de dienstverlening alleen maar breder en sterker maakt.”

Beide ondernemers hebben veel zin in de uitdaging die de nieuwe combinatie met zich meebrengt. 

Met hun enthousiasme en energie zorgen ze er samen voor dat de winkel die Lucas Schoonderbeek in 1923 in Hillegom begon nog lang aan het Henri Dunantplein gevestigd blijft. 

Vanaf 1 september is iedereen van harte welkom in de nieuwe winkel aan het Henri Dunantplein 22a.

Meer berichten