Afbeelding
Foto: pr.

Singles Café 50 - 67 jaar

vrijdag 25 november 2022 16:00

Voor alleenstaanden tussen de 50 en 67 jaar houdt Welzijn Noordwijk en Welzijn Teylingen weer een Singles Café. Op vrijdag 25 november staat de eerstvolgende gepland in Lisse en bedoeld voor alleenstaanden wonend in Sassenheim, Voorhout, Warmond, Noordwijk, de Zilk of Noordwijkerhout en de directe omgeving duin en bollenstreek. Mannen en vrouwen hebben de mogelijkheid om in een informele setting met elkaar in gesprek te gaan onder het genot van een hapje, drankje en gezellige muziek. Deze editie van het Singles café bestaat uit korte informele kennismakingsgesprekken met aansluitend een gezellige borrel in combinatie met een leuke activiteit waar iedereen aan kan deelnemen. Aanvang 16.00 uur, inloop vanaf 15.30 uur. 

Deelname 15 euro (inclusief welkomstdrankje, diverse hapjes en twee consumptiebonnen). De activiteit duurt tot 19.00 uur. Aanmelden vóór 21 november via: info@welzijnteylingen.nl of bel/whatsapp naar 06-57203546. Deelname is definitief na ontvangst schriftelijke bevestiging. 

Om de locatie discreet te houden ontvangen deelnemers de locatiegegevens bij deelnamebevestiging.