Jazzy Sunday Afternoon bij Villa Flora

Jazz n Zondag 28 mei is er weer een gezellige jazzmiddag en deze keer is dat met gastsolist de Haarlemse saxofonist Adam Spoor.


Adam is een veelgevraagde muzikant en vocalist en een graag geziene solist bij allerlei jazzcombo`s. Hij zingt op zijn eigen unieke wijze heerlijke jazz songs van onder andere Frank Sinatra en Chet Baker. Wie weet zingt hij ook wel het beroemde lied: “op een mooie Pinksterdag”. 


Hij speelt sinds jaar en dag in, Haarlems oudste Dixieland orkest de Flowertown Jazzband en is ook leider van de Hard -Bob formatie Spoor-Loos. Met de legendarische trompettist Ray Kaart (“Deetje”), bekend van The Dutch Swing College Band, vormde hij in de jaren `90 twintig jaar lang een kwintet waarmee op vele Jazz Festivals speelde en was hij als docent verbonden aan de H`lemse Muziekschool “Het Muzenhuis”. 


Deze zondagmiddag wordt Adam begeleid door het Trio van Cees Diepeveen (piano), contra-bassist John Erich en drummer Pim de Boer. 


Het gaat weer als altijd een gezellig swingend Jazzmiddag worden bij Villa. Flora in Hillegom. Aanvang 14:00 uur en de toegang is gratis.