KWF Collecte

Hillegom n In de week van zondag 5 tot en met zaterdag 11 september gaat de grootste collecte van Nederland weer van start.

De collectanten van KWF Kankerbestrijding komen weer bij u aan de deur om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor kankeronderzoek. In Hillegom zetten ruim 100 collectanten zich hiervoor in. Eén op de drie mensen krijgt ooit kanker, bijna iedereen krijgt er dus zelf of in zijn/haar directe omgeving mee te maken. want onderzoek helpt. Geen contact geld in huis? Geen nood: digitaal doneren kan ook door de QR-code te scannen die de collectanten op hun collectebus hebben. 


Crea bea

Hillegom n De scholen gaan weer beginnen, maar Speeltuinvereniging Jeugdland stopt nog niet met de creatieve activiteiten. 

Op woensdag 1 september is er wederom een creatieve activiteit. Van 14.00 tot 16.00 uur kunnen de kinderen pop u kaarten maken. Dat gebeurt onder leiding van Creactief. Voor leden is dit een gratis activiteit. Niet leden betalen 2,50. Bij mooi weer vindt deze activiteit buiten plaats aan de picknicktafels, bij slecht weer in het buurthuis. Het is de bedoeling dat de kinderen zich van te voren opgeven. Dat kan via info@ac-media.nl of 0651841259.