Zorg om zwaar verkeer

Hillegom/DeZilk n Een inwoner van Hillegom heeft aan de colleges van B&W van Hillegom en Noordwijk gevraagd om maatregelen te nemen tegen het doorgaande vrachtverkeer in Hillegom. De briefschrijver is van mening dat het vrachtverkeer vooral is toegenomen sinds de verhuizing van Unidex naar de Beeklaan in De Zilk. Met name op de smalle Wilhelminalaan zouden hierdoor onveilige situaties ontstaan. Een oplossing zou volgens de Hillegommer zijn dat beide colleges erop aandringen dat bestemmingsverkeer voor Unidex via de N206 komt en gaat. Volgens de briefschrijver is het een kwestie van een mail van Unidex aan alle leveranciers en een duidelijke bebording, ook aan de rand van Hillegom. 

De briefschrijver besluit: “Misschien is het een mooi moment om dat na de aanpassing van het kruispunt N207 – N208 meteen mee te nemen.” | Bron: BO.


Vakantietijd

krant n Het is voor velen nog steeds vakantie. Dat betekent dat de krant minder vaak verschijnt: volgende week (week 34) verschijnt De Hillegommer niet. Met ingang van week 35 is alles weer normaal en valt de krant weer wekelijks op de mat. De redactie wenst haar lezers die nog vrij hebben een fijne vakantie!