Afbeelding
Foto:

Aanhouding voor afpersing tieners

Hillegom n Met de aanhouding van twee jongens van 16 jaar uit Hillegom en een van 17 jaar uit Bennebroek hoopt de recherche in de Bollenstreek in ieder geval vier afpersingszaken te hebben opgelost. De slachtoffers van deze zaken, 13 en 14 jaar oud, werden gedwongen hun waardevolle spullen af te staan aan de verdachten.

Er is op dit moment vijf keer aangifte gedaan tegen de nu aangehouden jongens. De recherche sluit niet uit dat er meer jongeren slachtoffer zijn geworden van deze laffe vorm van diefstal. Wie op dezelfde manier bestolen is, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844. | Bron: BO


Jeffrey 'Persoon van het jaar'

Hillegom n In verband met zijn benoeming tot 'Persoon van het jaar 2020' werd Jefrrey Parmentier uitgenodigd door het college.

De jonge Hillegommer werd gefeliciteerd door burgemeester Arie van Erk die hem, samen met de wethouders, feliciteerde met zijn onderscheiding. Van Erk overhandigde hem een cadeaubon. De trompettist trekt in de coronatijd langs verzorgingshuizen in Hillegom en omgeving. De mbo-scholier speelt om mensen blij te maken. Nooit voor geld. Zijn spel ontroert de bewoners van verpleeghuizen of instellingen voor mensen met een beperking.