Afbeelding
Foto: Erik-Jan Geertsen, BO

Burgemeester onthult naambord

Hillegom n Na een geslaagde Burendag op 26 september was het vorige week tijd voor de officiƫle start van de Buurtvereniging.

Dit gebeurde met de onthulling door burgemeester Arie van Erk. Klokslag 11.00 uur knipte hij een lint door aan het begin van de weg. Daarna fietste hij met enkele bestuursleden richting station, hier en daar aangemoedigd door buurtbewoners. Aan het eind van de weg, met het station op de achtergrond, onthulde de burgemeester het bord met de naam. Uit alle inzendingen is de naam STATIONSHOF gekozen. Buurtbewoner Wim Granneman, ondersteund door zijn vrouw Caroline, heeft de naam bedacht en gaf er ook een korte uitleg bij. Van Erk benadrukte in een woordje het belang van een buurtvereniging en de diverse mogelijkheden in samenwerking met gemeente en andere instellingen.

De bestuurscommissie gaat de komende weken aan de slag met allerlei plannen/mogelijkheden voor de donkere wintermaanden.

Want ook in tijden van Corona is het zaak om inventief te kijken wat mogelijk is. "Het is in ieder geval de bedoeling 'licht' te laten schijnen op deze weg die door vele Hillegommers met behoorlijke regelmaat wordt gebruikt," laat het bestuur weten.

Foto: Eric-Jan Geertsen