Hoera, geslaagd!

felicitatie n Zoals ieder jaar gebruikelijk rond deze tijd van het jaar, komt De Hillegommer met een speciale felicitatiepagina voor de geslaagde eindexamenkandidaten van het voortgezet onderwijs.

Wij bieden (groot)ouders, broers, zussen, vrienden en vriendinnen weer de gelegenheid om de gelukkigen te feliciteren via een gratis advertentie in onze krant van volgende week. Meedoen? Mail een foto van minimaal 500 kb met een felicitatie van maximaal 30 woorden naar: redactie@dehillegommer.nl. Vergeet in de tekst niet de naam van de geslaagde én de afzender te vermelden. Stuur de tekst en de foto op vóór zondag 14 juni. Het is afhankelijk hoeveel berichten er binnenkomen of alle felicitaties geplaatst kunnen worden.


Avond4daagse anders

Hillegom n Dit jaar heeft de organisatie - gezien de ontwikkelingen van het Corona virus - moeten besluiten om de Avond4daagse Hillegom in 2020 niet door te laten gaan.

De Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) heeft daar een oplossing voor; de Avond4daagse Home Edition. Hierdoor kan iedereen zijn eigen individuele wandeltocht lopen. Met behulp van de speciaal voor de Avond4daagse aangepaste app, lopen deelnemers eigen routes op een zelf gekozen moment tussen nu en 31 augustus. Zo wordt drukte en groepsvorming voorkomen. Na vier dagen wandelen is er voor iedere deelnemer een medaille. Deelnemers kunnen kiezen uit drie afstanden: 2,5, 5 of 10 kilometer. Om er wel een prestatie van te maken, moeten de vier wandeldagen in twee weken afgelegd worden. De inschrijving loopt via www.avondvierdaagse-hillegom.nl. Deelname kost 5 euro. Volgend jaar hoopt de organisatie weer op een gewone editie. Deze staat gepland van 1 tot en met 4 juni 2021.