Aan de slag

Hillegom n De bouwvak zit er weer op en dat betekent dat ook de werkzaamheden aan de Weeresteinstraat en Haarlemmerstraat, tussen rotonde Pastoorslaan en Kennemerbeekweg zijn hervat.

Het werk gaat verder aan de oneven kant aan de Weerensteinstraat. Daar wordt de bestrating vervangen en wordt het fietspad geasfalteerd. De bestrating wordt opgebroken vanaf Weerensteinstraat 189 tot Haarlemmerstraat 7. Woningen en terreinen blijven te voet bereikbaar, parkeren moet tijdelijk elders. De werkzaamheden duren tot circa half september.


Banden Bende

Hillegom/NWhout n Het Firemen Dakar Team is gestart met een bandenactie. Onder de naam De Banden Bende kunnen bedrijven en particulieren zich melden om een band te sponsoren.

Het team heeft zo'n vijftig banden nodig tijdens de rally, die komend jaar voert door Saoedi-Arabiƫ. In Zuid-Amerika redde het team het met zo'n twaalf banden, maar door de harde ondergrond met scherpe rotsen verwacht het team nu veel meer banden aan flarden te zullen rijden. Sponsors worden opgenomen op een speciale pagina binnen de site. Ook maken ze kans op vrijkaarten. Meer info: www.firemendakarteam.nl