Op pad met loten

Hillegom n De lotenverkopers van de Zonnebloemafdeling Hillegom-Beinsdorp zijn vanaf 23 april weer enthousiast op pad om loten te verkopen. Het is dit jaar voor de 50e keer dat de loterij plaats vindt.

De lotenverkoop maakt het mogelijk om met de zonnebloemgasten leuke uitstapjes en activiteiten te doen. De loten kosten 2 euro per stuk. Het grootste deel van de opbrengst is bestemd voor de afdeling. Er zijn tal van prijzen en drie extra jubileumprijzen te winnen. De trekking is maandag 7 oktober 2019. De vrijwilliger gemist of geen kleingeld? Bestel dan de loten tot en met 27 september op zonnebloem.nl/loterij. Deze opbrengsten komen bij de desbetreffende afdeling terecht. Geïnteresseerd in de Zonnebloem Hillegom-Beinsdorp als vrijwilliger of project vrijwilliger? Bel met het secretariaat tel. 0252-518513, mail naar secretariszonnebloemhb@gmail.com of volg kijk ons op FB.


Huldiging van de kampioenen

Hillegom n Net als voorgaande jaren worden ook dit jaar in Hillegom de sportkampioenen gehuldigd.

Dit jaar gebeurt dat op woensdag 19 juni. De nadruk ligt op de jeugdkampioenen, en daarnaast wil de gemeente graag aandacht besteden aan opmerkelijke andere (sport)prestaties: senioren teams met opmerkelijke prestaties; opvallende vrijwilligers binnen de sport(clubs); sporttalenten en jeugdleden die in aanmerking komen voor de Fairplay Bokaal. Bij bovengenoemde categorieën mag iedereen worden aangemeld die voldoet aan deze criteria. Anno 2019 is het steeds moeilijker (voldoende) vrijwilligers te vinden en zonder vrijwilligers geen bloeiend verenigingsleven, daarom vraagt hillegom in beweging juist voor deze categorie extra aandacht. Een jury buigt zich uiteindelijk over alle aanmeldingen. Kijk op: www.hillegominbeweging.nl.