FNV helpt met aangifte

Hillegom n Ook dit jaar kunnen FNV-leden weer hun belastingaangifte laten invullen door de vrijwilligers van de invulservice afdeling Hillegom.

Er is wel iets veranderd. Er kan alleen nog een telefonische afspraak gemaakt worden via het Contactcenter van de FNV onder nummer 088-3680368 van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.30 uur.

Een afspraak maken kan ook via de site: www.afspraakmakenfnv.nl. Houd het lidmaatschapnummer van de FNV bij de hand heeft, want zonder dit nummer is het niet mogelijk een afspraak te maken.


Werkstraf door wietverkoop

Hillegom n Een 22-jarige Hillegommer is veroordeeld tot een werkstraf van 240 uur en een maand voorwaardelijke celstraf. De man verkocht onder meer in Lisse wiet aan minderjarigen. Dat meldt het Leidsch Dagblad.

De Hillegommer erkende dat hij in 2017 enkele maanden softdrugs verkocht. Ook aan minderjarigen, omdat hij aan iemand niet zijn leeftijd kon afzien. De zaak kwam aan het rollen toen in 2017 een medeverdachte werd opgepakt en de naam van de Hillegommer opdook in telefoongesprekken. Onderzoek wees uit dat de man soms aan jongens van 14 of 15 jaar verkocht. De Hillegommer moet naast zijn werkstraf ook 9.400 euro betalen aan de staat: het bedrag dat hij volgens de rechtbank verdiende aan de handel.