Inschrijven maar

Lisse/Hillegom n Zowel in het centrum van Lisse (zaterdag 8 december) als in het centrum van Hillegom (zaterdag15 december) wordt een Kerstmarkt georganiseerd.

Uiteraard wordt er voor de feestelijke kerstsfeer gezorgd.

Particulieren en bedrijven uit de Bollenstreek welke graag aan de Kerstmarkt willen deelnemen worden gevraagd om zich voor 15 november in te schrijven.

De markt wordt van 10.00 tot 17.00 uur gehouden. Op de site www.b-o-b.nl staat een inschrijfformulier. Voor vragen mailen naar: info@b-o-b.nl.


BSO's aan de bak

Hillegom n Zo'n 14.000 kinderen van bijna 700 Buitenschoolse Opvanglocaties (BSO's) in heel Nederland gaan donderdag cupcakes bakken, versieren en verkopen voor het goede doel.

Met de verkoopopbrengst, die door Dr. Oetker wordt verdubbeld, ondersteunen zij een SOS kinderdorp in Meru in Kenia. SOS Kinderdorpen zet zich al bijna 70 jaar in voor kinderen zonder ouders of een veilig thuis. Honderdduizenden kinderen wereldwijd worden ondersteund. Ook in de provincie Zuid-Holland gaan tientallen BSO's aan de bak. In de Bollenstreek doen de Bolderberg uit Voorhout en Small Steps uit Hillegom mee aan de actie. | Bron: Bo


De paden op...

Streek n Het Zuid-Hollandse wandelnetwerk is klaar. In de Bollenstreek is in totaal meer dan 100 kilometer aan bewegwijzerde wandelroutes gemaakt.

Wethouder Jan van Rijn bedankte maandag namens alle Duin- en Bollenstreek gemeenten de vrijwilligers voor hun inzet. Net als de fietsroutes werken ook de wandelroutes met wandelknooppunten.