Sportkampioenen

Hillegom n Bij SV Hillegom worden woensdag 27 juni tussen 19.00 en 21.00 uur voor de vierde keer op rij de sportkampioenen gehuldigd.

De kampioenen die zijn aangemeld hebben een uitnodiging ontvangen iedereen is welkom om te komen kijken. Er zijn dans- en turndemo's, de Fairplay Bokaal wordt uitgereikt en de sportvrijwilliger 2018 wordt in het zonnetje gezet. Voor de FairPlay Bokaal zijn drie kinderen genomineerd en één van hen gaat woensdagavond naar huis met de bokaal.


Nieuw glasprofiel

Hillegom n De levensduur van de liftbehuizingen op station Hillegom zijn ten einde.

Daarom worden de profielen rond het glas van de liften vernieuwd. De werkzaamheden duren nog tot en met vrijdag 24 augustus. Hierdoor zijn de liften op het station tijdelijk niet beschikbaar. De perrons, de vaste trappen en de hellingbaan blijven wel normaal in gebruik, ook tijdens de werkzaamheden. Er kan, indien noodzakelijk, worden omgereisd via Voorhout of Heemstede-Aerdenhout (extra reistijd 30 minuten). Om vanaf daar verder te reizen, is het mogelijk een taxi van vervoersbedrijf Transvision te nemen van (of naar) station Hillegom. ProRail betaalt de taxikosten. Meer info via ProRail: 0800–776 7245 (gratis)