Eerste baby in het nieuwe jaar

Baby n Voor wie nog deze maand uitgerekend is, zou het mooi zijn als de kleine nog even op zich laat wachten. De Hillegommer is namelijk op zoek naar de eerste Hillegomse baby van 2018.

De nieuw geboren Hillegommer hoeft niet hier geboren te zijn, maar wel ingeschreven als woonachtig in de gemeente Hillegom. Bent u straks de gelukkige ouders van deze kleine en wilt u in aanmerking komen voor een leuke verrassing én een eerste optreden van uw zoon of dochter in de krant? Stuur dan een e-mail vóór maandag 22 januari met daarin uw gegevens naar redactie@dehillegommer.nl. Graag onder vermelding van naam, adres, telefoonnummer en natuurlijk de naam en de geboortedatum en -tijd van uw kind.

Open eettafel

samen n Iedere tweede dinsdag van de maand organiseert Welzijnskompas Hillegom, Raamwerk, Zorgbalans en de Willibrordusparochie een open eettafel in de Bollenstroom aan de Mgr. van Leeuwenlaan 3.

De eerste eettafel in het nieuwe jaar is dinsdag 9 januari en begint om 18.00 uur. Er wordt gekookt door vrijwilligers en mee eten kost 5 euro. Aanmelden via 0252-757100.

2018 in met Crescendo

muziek n In Hotel Villa Flora (Hoofdstraat 55), geeft muziekvereniging Crescendo het traditionele nieuwjaarsconcert.


Zondag 7 januari klinken vanaf 12.00 uur de eerste klanken onder leiding van nieuwe dirigent Louis de Blieck. Muzikanten, beginnend of gevorderd, zijn natuurlijk welkom om kennis te maken met de nieuwe dirigent. Mee spelen in het orkest is bespreekbaar.Toegang is vrij.