Eerste bingo bij Flora groot succes

prijzen n Voor de eerste keer werd in Hotel Villa Flora een sinterklaasbingo gehouden. Zaterdag 25 november waren zo'n 120 personen aanwezig.

De balletjes gingen natuurlijk pas rollen, toen Sinterklaas en zijn gevolg binnen was.

Veel winkeliers hadden mede zorg gedragen voor een volle prijzentafel. Na de eerste ronde zorgde Martijn Stam voor een nóg feestelijker sfeer.

Na zijn optreden ging de tweede ronde van start en maakte Sinterklaas bekend dat een deel van de opbrengst van de avond geschonken zou worden aan Kika.

In de derde en laatste ronde waren er een tiental personen die nog niets gewonnen hadden.

Sinterklaas riep ze allemaal naar voren, liet ze een liedje zingen waarna ze alsnog iets van de prijzentafel mochten uitzoeken.

Het organisatiecomité heeft al aangegeven dat volgend jaar weer een sinterklaasbingo wordt georganiseerd.


Samen eten in de Bollenstroom

Hillegom n Welzijnskompas, het Raamwerk, Zorgbalans en de Willibrordusparochie organiseren weer een maaltijd in de Bollenstroom aan de Mgr. Van Leeuwenlaan 3. Deze open eettafel wordt gehouden op dinsdag 12 december.

De borden komen op tafel om 18.00 uur. Iedereen die het gezellig lijkt om met elkaar te eten, nieuwe gezichten te zien en andere mensen te spreken, is welkom om aan te schuiven.

Er is plaats voor 35 personen en mee eten kost 5 euro.

Telefonisch aanmelden kan bij Welzijnskompas via 0252-757100 tussen 9.00 en 12.30 uur of per e-mail naar info@welzijnskompas.nl tot uiterlijk donderdag 7 december.