Afbeelding
Foto: Caroline Spaans

Dagje bij de brandweer

Hillegom n De brandweer heeft woensdag 21 september een bijzonder evenement op de planning staan.

Tussen 14.00 en 16.00 uur zijn alle Hillegomse kinderen welkom om de brandweer een bezoek te brengen. Er zijn allerlei activiteiten en uiteraard krijgen de kinderen een rondleiding, worden er brandjes geblust, is er een presentatie en wordt er geknutseld. Gezien het programma is deze activiteit geschikt voor kinderen van alles leeftijden. Opgeven kan bij de voorzitter van speeltuin Jeugdland op email acornelissen@snelnet.net of richardgrimbergen@welzijnskwartier.nl.

Nationale Sportweek

Hillegom n Tijdens de Nationale Sportweek, die gehouden wordt van 17 tot en met 24 september, staat sport en bewegen centraal.

De sportaanbieders in Hillegom krijgen de mogelijkheid aangeboden om hun sport in een goed daglicht te zetten. Veel sportverenigingen organiseren extra clinics en de deuren van de sportverenigingen staan nog net even iets verder open dan normaal, zodat iedereen even aan de sport kan "snuffelen". De Buurtsportcoach ondersteunt sportaanbieders hierin en zorgt dat alle activiteiten extra worden gepromoot. In de agenda staan de mogelijkheden waaraan iedereen gratis aan mee kan doen. Alleen bij de manege is een bijdrage verplicht. Graag van tevoren aanmelden bij de club of vereniging. De agenda is terug te lezen via www.sportsupport/hillegom.